Voor bedrijven

Voor bedrijven

De E@T HOME BOX is er niet alleen voor particulieren. Ook de zakelijke markt zijn wij graag van dienst. Als je bijvoorbeeld voor je medewerkers of relaties meerdere BOXEN tegelijk wil bestellen hebben we speciale aanbiedingen en leveren we kosteloos* door heel Nederland. En dit kan zelfs tot aan de deur van jouw medewerkers en relaties!  

Geef een E@T HOME BOX cadeau aan jouw medewerkers of relaties

Bij sommige bedrijven staat alles stil, bij anderen is het juist extreem druk. In beide gevallen is het lastiger om je medewerkers en relaties de aandacht te geven die ze juist nu verdienen. Met onze E@T HOME BBQ- en PARTYBOXEN kun je wel dat speciale gevoel van aandacht meegeven. En ook voor de Kerstdagen hebben wij mooie relatiegeschenken in ons assortiment. Liever iets anders? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op.

Voor welke BOX ga jij?

De Borrel BOX, een van onze X-MAS BOXEN, BBQ BOX, Ontbijt- of Brunch BOX, allemaal Boxen die leuk zijn om te geven èn te krijgen. Uiteraard kunnen we ook een Box op maat leveren vraag ons naar de mogelijkheden.

De E@T HOME BOX kosteloos bezorgd door heel Nederland*

De E@T HOME BOXEN worden kosteloos door heel Nederland bezorgd als je ervoor kiest om de boxen op 1 adres te laten bezorgen. Wij zorgen voor gekoeld transport en een medewerker die de boxen op 1,5 meter afstand uitdeelt aan jouw medewerkers en/of relaties.

 • 1 Box: regio Veenendaal (in een straal van 20 km): Kosteloos!
 • tot 25 Boxen op 1 adres: bezorgkosten € 20,- per afleveradres.**
 • va 25 Boxen op 1 adres: kosteloos voor heel Nederland**

Het is ook mogelijk om de boxen bij je medewerkers of relaties thuis te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij de volgende kosten:

 • per Box: regio Veenendaal (in een straal van 20 km): Kosteloos!
 • 0 – 25 Boxen op meerdere adressen: bezorgkosten € 20,00 per afleveradres**
 • 25 – 50 Boxen op meerdere adressen: bezorgkosten € 15,00 per afleveradres**
 • 50 – 100 Boxen op meerdere adressen: bezorgkosten € 10,00 per afleveradres**
 • va 100 Boxen op meerdere adressen: bezorgkosten € 5,00 per afleveradres **

* zie genoemde voorwaarden, prijzen zijn excl. BTW.
** uitgezonderd van de eilanden.

Belastingvoordeel

De vrije ruimte in de werkkostenrekening (WKR) is verruimd van 1,2% naar 3% over de eerste € 400.000,- loonsom. Speciaal voor dit soort momenten! Deze verruiming is tijdelijk en geldt vooralsnog alleen voor 2020.

De E@T HOME BOX zakelijk bestellen

De zakelijke E@T HOME BOXEN kunnen op verschillende manieren besteld worden. Hieronder staan de mogelijkheden op een rij:

 • Webshop: plaats een bestelling in de winkelwagen en zet jouw bedrijfsnaam erbij. Nadat je hebt besteld word je vervolgens gebeld om alles omtrent de levering e.d. verder af te stemmen.
 • Telefonisch: wij staan je graag te woord en denken graag met je mee.
 • Per mail: stuur een mail naar info@eathomebox.nl en binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

Vier de Eindejaars- of Kerst bijeenkomst met de E@T HOME BOX

De kans is aanwezig dat jullie Eindejaars- of Kerstbijeenkomst niet door kan gaan, maar wij hebben dé manier om je de medewerkers wel verrassen. Ons concept waarin we E@T HOME BOXEN tot aan de deur thuis leveren kan hier een mooie invulling aan geven.

Wordt een fysieke bijeenkomst op de zaak (of elders) wel mogelijk?

Op het moment dat het RIVM aangeeft dat de Eindejaars- of Kerstbijeenkomst onder bepaalde voorwaarden op de zaak wel weer mag dan kunnen we tot 2 weken voor de eventuele levering van de E@T HOME BOX er ook nog voor kiezen om de bestelling te switchen naar een diner, borrel of winterbarbecue bij jou op de zaak. In deze tijd bewegen we uiteraard met de mogelijkheden mee om je zo van dienst te kunnen zijn!

Overwerkmaaltijden

Ook overwerkmaaltijden voor jouw medewerkers zijn bespreekbaar: vers, gezond en een ruime keuze uit zowel Hollandse als buitenlandse keuken. Vraag gerust om meer informatie! Of kijk voor voorbeelden op E@T HOME BOX Maaltijden.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

X