Verzending en levering

Kan ik nog bestellen voor vandaag?

Als u vandaag voor 12:00 uur ‘s middags besteld, wordt de volgende dag de box tussen 14:00-17:00 uur afgeleverd (met uitzondering van de zondagen).

Kan ik voor de feestdagen bestellen?

Jazeker, deze maaltijden worden 1 dag voor de feestdagen bezorgd, zodat u er zeker van bent dat het geregeld is op de feestdag zelf.

Neemt E@T HOME BOX maatregelen tegen het coronavirus?

E@T HOME BOX is een onderdeel van Catering Groep Nederland en voldoen al alle hygiëneregels en de HACCP richtlijnen. Hiermee voldoen wij ook zeker aan de maatregelen van het RIVM en meer!

E@T HOME BOX zal uw bestelling conform afspraak leveren met enkele extra veiligheidsmaatregelen. Zo schudden onze bezorgers geen handen en gebruiken zij na ieder klantbezoek desinfecterende handreinigingsgel. Daarnaast is het alleen mogelijk vooraf via iDeal te betalen, zodat er geen contact hoeft te zijn bij de deur. We leveren de box af, bellen aan en wensen u (op gepaste afstand) een smakelijk eten!

Waar kan ik de bestelling laten bezorgen?

Kosteloos in de regio Veenendaal, tot een straal van 20 km. Daarbuiten zijn de bezorgkosten € 20,-. In overleg kan het soms voordeliger, bestelling ophalen mag ook. Levering is dus mogelijk door op elk adres in Nederland.

Hoe laat komen jullie bij ons bezorgen?

Wij leveren dagelijks (met uitzondering van de zondagen) tussen 14:00 – 17:00 uur, ander tijdstip gewenst? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kan ik een tijd afspreken waarop jullie komen bezorgen?

Nee, wij kunnen geen exacte tijd afspreken. Wij bezorgen in ieder geval voor 17:00 uur. Wel kun je kiezen uit een van onze voorkeurstijden. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd.

  • 9:30 -11:00 uur € 15,00
  • 10:30 – 13:00 uur € 10,00
  • 12:30 – 15:00 uur €  10,00
  • 14:00 – 17:00 uur kosteloos
  • 17:00 – 18:00 uur € 15,00

Kan ik mijn box ook ophalen?

Ja dit is mogelijk, hiervoor gelden dezelfde tijden, maar in overleg kan dit ook aangepast worden.

Kan ik ook betalen bij levering?

Nee, vanwege de maatregelen die vanuit het RIVM zijn opgelegd kiezen wij voor een contactloze betaling vooraf. Aan de deur houden wij de gepaste 1,5 meter afstand. De box zullen wij ook niet overhandigen, maar zetten wij netjes voor de deur. Vervolgens bellen wij aan, wachten we totdat u opendoet en wensen we u een smakelijk eten.

X