Hoe werkt het?

E@T HOME BOX, vers geleverd in een rijk gevulde Box

Geniet van een goed gevulde box met een heerlijke verse maaltijd EN altijd iets van een frisse salade, vers fruit of garnituren EN wanneer je wilt! We leveren 6 dagen in de week. Je verwarmt de maaltijd en kunt daarna direct aan tafel. Alle keuzes voor jouw  maaltijd worden met zorg voor jou samengesteld, zodat je gevarieerd en gezond kunt eten. Geen boodschappen doen en voor nu zekerheid dat alles volgens de RIVM maatregelen wordt geleverd.

Vandaag voor 12:00 uur besteld, morgen in huis*

De maaltijden worden op vaste dagen en tijden in de week bezorgd. Je ontvangt de maaltijden uiterlijk om 17 uur, zodat als je vandaag voor 12 uur bestelt, weet dat het eten voor morgen en overmorgen geregeld is. M.u.v. zondagen. Feestdagen in overleg, bepaalde Partyboxen hebben een vaste afleverdatum, deze staat genoemd bij het product dat je bestelt.

De prijs van een maaltijd inclusief bezorging begint al vanaf € 5,95 per persoon. Ook voor zorginstellingen en ouderen hebben we zeer scherpe prijzen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Landelijke bezorging

Vanuit Veenendaal leveren we in een straal van 20 km rondom Veenendaal kosteloos uw bestelde Box af voor de deur. Buiten deze straal rekenen € 20,- per afleveradres. Voor grotere bestellingen leveren we eveneens kosteloos door het hele land. Kijk voor meer informatie op de pagina “Voor bedrijven”.

Verse maaltijden aan huis

De maaltijden worden gekoeld bij je aan huis bezorgd en zitten boordevol verse ingrediënten. De maaltijden zijn gemakkelijk en snel te verwarmen in de oven of magnetron. Mocht je geen magnetron hebben, dan kun je er zelfs 1 huren van E@T HOME BOX. Onze chauffeurs hebben een vaste route, zodat de chauffeur je kent en je een vertrouwd gezicht ziet bij jou aan huis.

Wij hebben de lekkerste en meest verse maaltijden van Midden-Nederland. Wij willen dan ook graag dat iedereen in het midden van Nederland van onze verse maaltijdboxen kan genieten. Wij bezorgen onze koelverse maaltijden aan iedereen in de provincies Utrecht en Gelderland, maar tegen een meerprijs natuurlijk ook voor de rest van Nederland. Op deze manier helpen wij bijvoorbeeld ook de ouderen om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en toch vitaal te blijven.

Online bestellen

Bij E@T HOME BOX kun je online, maar ook telefonisch of per mail gemakkelijk de Maaltijdbox bestellen. Het makkelijkste is het om de maaltijden online bij E@T HOME BOX te bestellen, maar onze klantenservice helpt je graag met het doorlopen van de website of om jouw bestelling telefonisch aan te nemen.

Koelverse maaltijden

Ieder seizoen stellen onze koks een geheel nieuw menu samen dat past bij de tijd van het jaar. We bieden een heel breed assortiment; van lokale gerechten, Hollandse pot tot de lekkerste buitenlandse gerechten. Iedere E@T HOME BOX bevat een variatie van 2 thema’s. Zeven dagen per week is er een ruim aanbod aan verschillende groenten, vlees of vis, gecombineerd met aardappelen of smaakvolle pasta’s. We bieden ook eenpansgerechten aan, zodat er naar iedereen zijn smaak genoeg keus is. Over smaak valt immers niet te twisten!

Aan onze maaltijden worden geen conserveringsmiddelen of andere additieven toegevoegd om de houdbaarheid van de maaltijden te verlengen. Onze maaltijden zijn vers, gezond en smaakvol.

X