Nieuwe invulling E@T HOME BOX

 

Nu de coronacrisis op zijn einde loopt zijn we ook gaan kijken naar de invulling van de E@T HOME BOX.

Na het grote succes van alle boxen hebben we besloten ze nog specialer te maken door te focussen op de feestdagen, dit om te zorgen dat juist deze dagen extra bijzonder worden. De keuze blijft heel divers, een kalkoen voor kerst, een ontbijt voor Moederdag, het kan allemaal!

Ook voor zakelijke afnemers blijft de keuze groot, je kan je werknemers nog steeds op die speciale dagen een box cadeau geven om te zorgen dat ze weten dat ze worden gewaardeerd.

 

Voor deze kerstdagen hebben we twee feestelijke Kerstboxen ontwikkeld:

De Kerst BOX Kalkoen

Droom jij ook over een mooi gedekte kersttafel met op het midden van de tafel een heerlijk braadstuk? Maar ben je bang dat het pièce de résistance mislukt? Kies dan voor de Kerst BOX Kalkoen. Hiermee zet jij met gemak, een heerlijk gevulde kerstkalkoen op tafel. Heel erg lekker en zonder gedoe! Met onze gemakkelijke bereidingswijze èn de hulp van onze digitale chef kan jouw kerst niet mislukken!

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Kies dan voor de Kerst BOX Kalkoen XL, hierbij zitten ook heerlijke bijgerechten om jouw kerstmaaltijd compleet te maken!

Kerst BOX Rollade

Kijk jij ook uit naar Kerst, maar weet je niet wat je spektakelstuk gaat zijn? Kies dan voor de Kerst BOX Rollade. Hiermee zet jij met gemak, een heerlijke rollade met paddenstoelensaus op tafel. De rollade is geschikt voor 4-5 personen. Heel erg lekker en zonder gedoe! Met onze gemakkelijke bereidingswijze kan jouw kerstmenu niet mislukken!

X