Maaltijdbezorging in regio Veenendaal

Maaltijdbezorging via E@T HOME BOX

Heb je geen tijd om te koken en wil je toch genieten van een heerlijk, versbereide maaltijd? Geen zin om boodschappen te doen en te lang in de keuken staan? Kies dan voor de maaltijdbezorging in Veenendaal van E@T HOME BOX. Bij ons kun je verschillende maaltijdboxen bestellen. Niet alleen voor de ‘normale’ avonden, maar ook voor speciale momenten, zoals Moederdag, Koningsdag, Pinksteren en Vaderdag. Ook kun je kiezen voor een BBQ BOX gedurende de zomermaanden of een BOX cadeau doen. Samen met collega’s kun je ook kiezen voor onze BorrelBox.

Onze BOXEN zijn er voor iedereen!

Onze verschillende maaltijdboxen zijn er voor iedereen. Met E@T HOME BOX willen we iedereen ontzorgen. Iemand of een gezin dat een beetje extra hulp nodig heeft. Of gewoon als je graag jezelf wil verwennen, zodat je niet hoeft na te denken over de boodschappen. Iedereen kan gebruikmaken van onze maaltijdbezorging in Veenendaal.

E@T HOME BOX Maaltijden

In deze tijd is er weinig tijd om ook nog gezond te blijven eten. Daarom zien wij het als onze verantwoordelijkheid om te helpen waar dat kan. Je kunt bij ons een Small of Family Box bestellen. De Small is voor twee personen en de Family voor vier tot vijf personen. De E@T HOME BOX maaltijden bevat twee maaltijden. Door één Box te bestellen heb je dus voor twee avonden een verse maaltijd voor twee personen of voor het hele gezin op tafel staan. Ze worden met zorg bereid, zodat je gevarieerd en gezond kunt eten. De maaltijden hoef je alleen op te warmen in de magnetron en klaar ben je.

Extra’s

Naast de gezonde maaltijden doen we er altijd wat extra’s bij, zoals een gezonde salade of vers fruit salade, inclusief een kleine verrassing. “Nog een beetje extra liefde”, noemen we dat.

Gezond en lekker; onze maaltijdbezorging in regio Veenendaal

Wij leveren zes dagen in de week en wij bezorgen natuurlijk tot aan de deur. Voor 12:00u besteld is de volgende dag in huis. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

X