Het coronavirus. Hoe gaat E@T HOME BOX ermee om?

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de overheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ons bedrijf is onderdeel van Catering Groep Nederland, vanuit dat bedrijf beleveren we heel Nederland al bijna 20 jaar op zeer hoog niveau en volgens alle regels (HACCP) die ons opgelegd worden vanuit de NVWA. Daarnaast gaan we heel serieus om met de maatregelen die we moeten nemen om geen besmetting met COVID-19 over te dragen. Dat doen we in onze keukens, tijdens transport en bij afleveren door de gepaste 1,5 meter afstand te houden, onze handen te wassen en te desinfecteren, handschoentjes te dragen en de boxen contactloos af te leveren door de box voor de deur te zetten. Vervolgens bellen we aan, blijven we netjes op afstand en wensen u alvast een smakelijk eten.

Heeft u hierover vragen of wilt u reageren? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 0318 – 611 862. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur. Een e-mail sturen kan ook, stuur uw bericht dan naar: info@eathomebox.nl

X