Hapjes aan Huis

Geef je een feestje, BBQ of borrel? Wij hebben een uitgebreid assortiment hapjes aan huis. Van heerlijke hapjes voor bij de Borrel tot aan een compleet BBQ pakket. Bij ons bestel je eenvoudig en snel de heerlijkste hapjes. Zo hou jij meer tijd over en kun je genieten van jouw feestje!

Thuisbezorgd

Easy & Tasty @Home, daar staat E@T HOME BOX voor. Altijd versbereid en met liefde gemaakt. We bezorgen de hapjes aan huis en er is keuze uit diverse soorten boxen. Organiseer een borrel met onze BorrelBox. Of geef een barbecue met onze BarbecueBox. Verkrijgbaar in verschillende varianten, dus voor ieder wat wils.

Wat kies jij?

Onze BBQ Box is verkrijgbaar in drie soorten:

In de boxen zit een mooie mix van vlees, vis, vegetarische producten, salades en sauzen. De boxen zijn te bestellen voor 2 of 4-5 personen.

Ook de BorrelBox is een leuke manier om thuis een feestje te geven. Met smakelijk hapjes en verfrissende dranken.

Daarnaast hebben wij ook maaltijdboxen. Dagverse en gezonde maaltijden die je thuis alleen hoeft op te warmen. De E@T HOME BOX is gezond, lekker en voordeliger dan fastfood.

Persoonlijk en professioneel

Als je bij ons een bestelling plaats, ervaar je vanaf het eerste contact tot aan de bezorging dat er persoonlijk en professioneel gehandeld wordt. Op deze manier garanderen wij dat jouw BOX een smaakvol succes wordt! Groot voordeel is dat we centraal in Nederland zijn gevestigd en dus in een grote regio kosteloos bezorgen. Op dit moment bezorgen wij gratis in een straal van 20 km rondom Veenendaal en voor de rest van Nederland met een maximum van € 20,- per bezorging.

Bestel eenvoudig online

Onze E@T HOME BOXEN bestel je eenvoudig en snel online via onze webshop. Bestel je de BOX voor 12:00 uur? Dan wordt hij de volgende dag tussen 14:00 en 17:00 uur bij jou thuisbezorgd. Heb je vragen? Stel ze gerust en neem contact met ons op.

X