Hoe zijn de producten verpakt?

MAALTIJDBOX: Aardappels, groenten en vlees (of pasta’s, rijst etc. met saus en groenten) worden apart van elkaar geseald verpakt in magnetron bestendige maaltijdbakjes. Gaat het om een ovengerecht (zoals bijvoorbeeld lasagne) dan zal deze in een aluminium bakje worden aangeleverd.

Eventuele aparte sauzen/dips en salades zijn verpakt in zwarte plastic bakjes. Alle producten kun je dus zo op tafel zetten.

BBQ BOX: In deze box zitten allerlei vlees- en/of visproducten voor op de barbecue, daarbij nog heerlijke salades, sauzen en brood met dips en voor het gemak ook nog wat biologisch afbreekbaar wegwerpservies.

FEESTDAGEN/ PARTYBOX: In deze box houden we rekening met het type feest dat er wordt gevierd. Bij Pasen zullen we insteken op brunchgerechten en bijvoorbeeld het beleg op een ovale schaal presenteren. De Koningsbox bestaat onder andere uit Tompouces die in een gebaksdoosje worden geleverd en de haringen in een afgeseald bakje.

Dinner BOX: In deze BOX zit een 3 (of 4) gangen diner. De gerechten zijn per gang verpakt in magnetronbestendige bakjes en in aluminium bakjes (voor gerechten die in de oven opgewarmd moeten worden). De sausen, dips, broodjes, garnituren etc. worden in aparte bakjes gedaan. In de BOX zit een duidelijke bereidingswijze met foto’s hoe de gerechten opgewarmd en opgediend moeten worden.

X