E@T HOME BOX in de Lokale krant

05-20 Rijnpost Veenendaal:

MetLEF&liefde, hoe maak je dat waar in Corona tijd? Dat was de uitdaging bij Catering Groep Nederland in Veenendaal. Zij zijn de afgelopen maand als bedrijf een totaal nieuw concept gaan draaien. Nog voordat de 1e grote maatregel kwam dat er geen groepen boven de 100 personen bij elkaar mochten komen, gingen ze achter de schermen al aan de slag met de mogelijkheden die er wel zijn.

Ronald Burgers, eigenaar: ‘Natuurlijk is het echt een grote teleurstelling als je hoort dat er ingrijpende maatregelen worden getroffen vanwege Corona, in een paar dagen tijd zie je de omzet totaal verdwijnen. Heftig voor ons hele team. Toch wisten we met elkaar eigenlijk binnen heel korte tijd de schouders eronder te zetten en kwam de focus op nieuwe mogelijkheden. Dat is kenmerkend voor Catering Groep Nederland, we hebben namelijk niet voor niets de slogan ‘MetLEF&liefde’.

Dienstbaar

We willen graag dienstbaar zijn, juist nu en mensen helpen om toch gezond en lekker te eten. Als je thuiswerkt de kinderen om je heen dartelen en je ook nog boodschappen moet doen om een lekkere maaltijd op tafel te zetten, dan kun je daar best wat hulp bij gebruiken. Het kan zelfs zo zijn, dat je deel uit maakt van de meer kwetsbare groep en je het fijn vindt als er maaltijden thuis bezorgd worden.

Samen 

Met mijn dochter zat ik in de auto, als gezin sparren we natuurlijk ook over deze situatie,  we kwamen zo op de naam E@T HOME BOX. Eerlijk is eerlijk …zij heeft de naam bedacht.  Het eerste doel is: Mensen helpen die dat nodig hebben , het tweede doel; samen als team van Catering Groep Nederland weer aan de slag.  Het is mooi om dingen te creëren die van waarde zijn.

Wat is de E@T HOME BOX?

Het is een maaltijdbox met 2 avondmaaltijden. De maaltijden zijn vers, gezond en super lekker! Bezorgen binnen de regio is gratis, voor 12 uur besteld morgen in huis.  We zijn super trots op onze nieuwe webshop die in 1 week tijd is gelanceerd, dankzij Invictus Online Marketing, zij konden heel snel met ons mee schakelen. Het verschil met andere maaltijdboxen is dat je het NIET zelf hoeft klaar te maken, het is OPWARMEN en aan tafel! EN er zit altijd een kleine verrassing bij…”Nog een extra beetje liefde” noemen we dat.

En …we ontwikkelen door: Inmiddels hebben we ook de PartyBox voor bijzondere dagen, denk aan MOEDERDAG. Populair nu is de BBQ BOX. Tot slot, neem een kijkje in onze webshop, je ziet daar hele positieve reacties! Je kunt de E@T HOME BOX ook als cadeau(bon) geven.  We zijn blij dat we van betekenis kunnen zijn!’

www.eathomebox.nl     T. 0318-611862

X