E@T HOME BOX, over ons

Ontstaan door de slogan van Catering Groep Nederland: “Met LEF&liefde”!

Voor het team van Catering Groep Nederland is stilzitten geen optie. We zijn gastvrij en houden ervan onze gasten van lekker eten te voorzien. Daarom hebben we direct na de afkondiging vanuit onze overheid, dat groepen boven de 100 personen niet meer bij elkaar mochten komen vanwege COVID-19, een plan bedacht. We wilden kijken hoe we onze gasten wel van dienst kunnen zijn EN ook de mensen die het  juist toen goed konden gebruiken. Wij wilden ondersteunen waar nodig in deze omstandigheden en dat wilden we doen ‘Met LEF&liefde’.

Vanuit die gedachte hebben we, zoals onze slogan van Catering Groep Nederland al zegt, ‘Met LEF&liefde’ de E@T HOME BOX ontwikkeld. Heerlijke, versbereide en gezonde maaltijden die we tot aan je deur brengen. De E@T HOME BOX is er voor iedereen!  Wil je even ontzorgt worden, kun jij een beetje hulp en extra tijd goed gebruiken of heb je geen zin om boodschappen te halen? Een ieder is welkom om deze maaltijdservice te bestellen.

Catering Groep Nederland

Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.

Catering Groep Nederland is een party- en evenementcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt en is gevestigd in het midden van het land; Veenendaal. Sinds dit jaar leveren we niet alleen heerlijke maaltijden voor de grotere groepen, maar bezorgen we ook aan huis, zodat we onafhankelijk van de omstandigheden kunnen doen wat we graag doen; iedereen van lekker en gezond eten voorzien.

De voldoening die dat geeft en de complimenten die we dagelijks  ontvangen voor de E@T HOME BOXEN die we nu leveren, zijn fantastisch.

Als je bij ons een bestelling plaatst, ervaar je vanaf het eerste contact totdat we de box hebben gebracht, dat er persoonlijk en professioneel wordt gehandeld. Op deze manier garanderen wij dat jouw maaltijdbox een smaakvol succes wordt! Groot voordeel is dat we centraal in Nederland zijn gevestigd en dus in een grote regio kosteloos bezorgen! Op dit moment al binnen een straal van 20 km rondom Veenendaal en voor de rest van Nederland met een maximum van € 20,- per bezorging.

Ons team

We verstaan ons vak! Dat houdt in dat we weten waar we ieder persoonlijk goed in is en we doen ons werk met plezier. Voor een goede uitvoering zorgen wij voor goede en gemotiveerde medewerkers. De maaltijden worden gekookt door vakmensen, chefkoks met een geweldig enthousiast team, die dagelijks ook kijken naar verdere optimalisatie en verfijning.

We staan voor een smaakvolle beleving voor jou en jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & liefde.

Hier gaan we voor!

Catering Groep Nederland is afgelopen tijd sterk gegroeid. Vanuit liefde voor ons vak denken we na over de kleinste details of het nu gaat om maatwerk of om onze concepten. Dit vinden wij belangrijk:

  • Echt: iedereen mag bij ons zichzelf zijn met zijn of haar talenten. Onze communicatie is helder en we komen onze afspraken na.
  • Soepel: we zijn flexibel, gastvrij en dienstbaar.
  • Bruisend: we bruisen van energie, omdat ons werk onze passie is. Hierin willen we uitblinken met de ambitie om het elke dag weer beter te doen.

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over wie wij zijn of welke diensten wij verlenen? Bekijk dan ons overzicht voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, bel of mail ons dan gerust op 0318-611862 of info@eathomebox.nl.

X