Over ons

Over ons

De E@T HOME BOX is onderdeel van Catering Groep Nederland. Lekker eten en lekker eten bereiden zit in ons hart. Iedere dag verzorgen wij catering door heel Nederland. De E@T HOME BOX is er voor de speciale dagen, om thuis te kunnen genieten van heerlijke gerechten. Denk bijvoorbeeld aan Valentijnsdag, Pasen en Kerst.

De E@T HOME BOX: ontstaan vanuit de slogan “Met LEF & liefde”!

Voor het team van Catering Groep Nederland is stilzitten geen optie. We zijn gastvrij en houden ervan onze gasten van lekker eten te voorzien. Daarom hebben we direct na de afkondiging de lockdown in 2020, een plan bedacht. Hoe konden we onze gasten EN de mensen die het juist toen goed konden gebruiken, wel van dienst zijn? Wij wilden ondersteunen waar nodig in deze omstandigheden en dat wilden we doen ‘Met LEF & liefde’. Vanuit die gedachte hebben we de E@T HOME BOX ontwikkeld. Heerlijke, versbereide en gezonde maaltijden die we tot aan je deur brengen. De E@T HOME BOX is er voor iedereen!

Nu er weer meer mag zetten we de E@T HOME BOX voort op een andere manier om de feestdagen te vieren. Om die speciale dagen samen met vrienden en familie te beleven en tegelijkertijd een stressvrije ervaring te hebben tijdens het koken. Voor veel feestdagen is een unieke box, dus altijd iets verrassends op tafel voor jou en al je gasten!

Hoe werkt de E@T HOME BOX?

Als je bij ons een bestelling plaatst, ervaar je vanaf het eerste contact dat er persoonlijk en professioneel wordt gehandeld. Groot voordeel is dat we centraal in Nederland zijn gevestigd en dus in een grote regio kosteloos bezorgen. Op dit moment al binnen een straal van 20 km rondom Veenendaal en voor de rest van Nederland met een maximum van € 20,- per bezorging. Lees hier meer over de E@T HOME BOX.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over wie wij zijn of welke diensten wij verlenen? Bekijk dan ons overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, bel of mail ons dan gerust op 0318-611862 of info@eathomebox.nl.

X