Over ons

Over ons

De E@T HOME BOX is onderdeel van Catering Groep Nederland. Lekker eten en lekker eten bereiden zit in ons hart. Iedere dag bereiden we maaltijden en verzorgen we catering door heel Nederland. Sinds dit jaar leveren we niet alleen heerlijke maaltijden voor de grote groepen, maar bezorgen we ze ook aan huis. Zo kan iedereen genieten van een verse, smakelijke en gezonde maaltijd.

De E@T HOME BOX een maaltijdservice  voor iedereen

De E@T HOME BOX is een maaltijdservice voor jong en oud. Heb je een druk gezinsleven en schiet het koken van een gezonde maaltijd er soms bij in? Of ben je al wat ouder en lukt het boodschappen doen niet altijd? Werken jij en je partner fulltime en heb je niet altijd tijd om een verse maaltijd op tafel te zetten? Dan is de E@T HOME BOX een ideale oplossing. Deze maaltijdservice is er in verschillende varianten en is altijd compleet en kant en klaar. Het enige wat je nog hoeft te doen is de maaltijd op te warmen. De E@T HOME BOX is:

  • Gezond: bevat meer dan de dagelijkse hoeveelheid vitaminen en bouwstenen
  • Lekker, bereid met verse ingrediënten. Ook de kinderen zullen ervan smullen!
  • Voordeliger dan fastfood. En zelfs voordeliger dan andere maaltijdboxen die je meestal zelf nog helemaal moet bereiden.

En er is meer

Naast de maaltijdservice bieden we ook verschillende BarbecueBoxen en een BorrelBox. Leuk en makkelijk voor als je gasten over de vloer krijgt. En wederom helemaal compleet. Je hoeft de deur niet meer uit om boodschappen te doen!

De E@T HOME BOX: ontstaan vanuit de slogan “Met LEF & liefde”!

Voor het team van Catering Groep Nederland is stilzitten geen optie. We zijn gastvrij en houden ervan onze gasten van lekker eten te voorzien. Daarom hebben we direct na de afkondiging vanuit onze overheid, dat grote groepen niet meer bij elkaar mochten komen vanwege COVID-19, een plan bedacht. Hoe konden we onze gasten EN de mensen die het juist toen goed konden gebruiken, wel van dienst zijn? Wij wilden ondersteunen waar nodig in deze omstandigheden en dat wilden we doen ‘Met LEF & liefde’. Vanuit die gedachte hebben we de E@T HOME BOX ontwikkeld. Heerlijke, versbereide en gezonde maaltijden die we tot aan je deur brengen. De E@T HOME BOX is er voor iedereen!  Wil je even ontzorgt worden, kun jij een beetje hulp en extra tijd goed gebruiken of heb je geen zin om boodschappen te halen? Iedereen is welkom om deze maaltijdservice te bestellen.

Hoe werkt de E@T HOME BOX?

Als je bij ons een bestelling plaatst, ervaar je vanaf het eerste contact dat er persoonlijk en professioneel wordt gehandeld. Zo wordt jouw MaaltijdBox een smaakvol succes! Groot voordeel is dat we centraal in Nederland zijn gevestigd en dus in een grote regio kosteloos bezorgen. Op dit moment al binnen een straal van 20 km rondom Veenendaal en voor de rest van Nederland met een maximum van € 20,- per bezorging. Lees hier meer over de E@T HOME BOX.

Geef een BOX cadeau

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een smakelijke maaltijd? Onze MaaltijdBoxen kun je ook cadeau geven! Tevens kun je een Box in de vorm van een waardebon cadeau doen voor een verjaardag, als bedankje, als blijk van waardering of gewoon met LEF & Liefde.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over wie wij zijn of welke diensten wij verlenen? Bekijk dan ons overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, bel of mail ons dan gerust op 0318-611862 of info@eathomebox.nl.

X